Welkom bij Groei & Bloei

Laatste nieuws

Alle geplande activiteiten tot 1 juni van het zomerprogramma zijn geannuleerd in verband met overheidsbeleid met betrekking tot het coronavirus. Alle communicatie naar de leden met betrekking tot  het verdere programma (na 1 juni) gaat via de nieuwsflis (e-mail). Voor diegene die geen email heeft en van plan is om een activiteit te bezoeken, adviseren wij even van te voren te bellen met de activiteiten commissie:

Inge Steen 0345-683246
Marloes Noodelijk 0345-682086

Welkom bij Groei & Bloei West-Betuwe

De afdeling West-Betuwe is een vereniging van Groei & Bloei in de regio van Geldermalsen en Tiel.

Het westelijk deel van de Betuwe is met haar historische steden, idyllische dorpjes, prachtige rivieren en natuurlijk de overbekende fruit- en bloesemroutes een mooi plekje in Nederland. U bent van harte welkom bij onze actieve bloeiende vereniging met allerlei activiteiten. Van oktober tot en met april wordt er iedere maand een lezing verzorgd. Verder worden regelmatig tuinen (van leden) bezocht, workshops gehouden en excursies naar bijzondere locaties. Meer hierover kunt u vinden bij de rubriek agenda.

Over al onze activiteiten versturen we regelmatig een nieuwsbrief

Potgrondactie

Bestel ook dit jaar uw potgrond bij ons en steun zo onze afdeling!

Tuinlog

Vliegend bezoek