Welkom bij Groei & Bloei

Laatste nieuws

Vanwege de COVID-19-pandemie heeft het bestuur besloten géén lezingen en andere activiteiten te organiseren tot 1 april 2021. Wij vinden het risico voor uw en onze gezondheid te groot.

Welkom bij Groei & Bloei West-Betuwe

De afdeling West-Betuwe is een vereniging van Groei & Bloei in de regio van Geldermalsen en Tiel.

Het westelijk deel van de Betuwe is met haar historische steden, idyllische dorpjes, prachtige rivieren en natuurlijk de overbekende fruit- en bloesemroutes een mooi plekje in Nederland. U bent van harte welkom bij onze actieve bloeiende vereniging met allerlei activiteiten. Van oktober tot en met april wordt er iedere maand een lezing verzorgd. Verder worden regelmatig tuinen (van leden) bezocht, workshops gehouden en excursies naar bijzondere locaties. Meer hierover kunt u vinden bij de rubriek agenda.

Over al onze activiteiten versturen we regelmatig een nieuwsbrief

Tuinlog

Antje's Tuin

geen conditie