West-Betuwe

Lezing 13 oktober 2021 - Marieke Nolsen - Onze op Engeland geïnspireerde pluktuin 

Woensdag 13 oktober 2021 is eindelijk zover! Dan organiseren we de eerste lezing sinds anderhalf jaar. Marieke Nolsen laat een grote hoeveelheid bloemen zien uit eigen pluktuin. 

Zelf zegt Marieke hierover:  

"Sinds 2016 hebben wij onze tuin vergroot met een decoratieve pluktuin geïnspireerd op Engeland. Een pluktuin voor ons zelf met heel veel dahlia’s en 1-jarigen in de kleuren rood/zalm/oranje/rose . Elk jaar gaan wij naar Engeland om tuinen te bezoeken en daar zie je heel veel dat dahlia’s en 1- jarigen ondersteund worden door natuurlijke constructies. Dit heb ik op mijn eigen wijze ook in onze pluktuin toegepast. Tijdens deze avond vertel ik hoe ik deze constructies maak, welke dahlia’s en 1- jarigen ik gebruik, hoe ik met de beplanting speel etc. etc. Mijn verhaal begeleid ik met hele mooie beelden. Dus heb je een pluktuin, of wil je misschien een soort van pluktuintje aanleggen, of vind je het gewoon heerlijk om een hele avond in een soort van FLOWERHEAVEN te bivakkeren dan vind ik het enorm leuk om je op deze avond te ontmoeten in de hoop je te inspireren. Graag tot 13 oktober".

We zitten 13 oktober voor het eerst als Groei & Bloei West-Betuwe op de nieuwe locatie, in een zaal waar ruimte is voor 130 mensen, maar die ingericht wordt voor ca. 50 personen, zodat de 1,5- meter regel nog steeds gewaarborgd kan worden.

Op 25 september gaan er echter andere maatregelen gelden waarbij de 1,5-meter wordt losgelaten. Daarvoor in de plaats komt de maatregel dat iedereen die aanwezig wil zijn in het bezit moet zijn van een geldig corona toegangsbewijs (dit kan zijn een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs of de corona-check-app). Voor de vergadering en lezing moet u zich aanmelden. Dit kan via de e-mail van Groei & Bloei West-Betuwe: info(at)west-betuwe.groei.nl, of bellen met Liesbeth Porsinck: 06‑7614393.

Voor meer informatie over het coronabewijs zie: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2021/09/14/overzicht-coronamaatregelen

Voorafgaand aan de lezing is de uitgestelde jaarvergadering 2021, begintijd 19.30 uur

Plaats en tijd: Zalencentrum 'De Ontmoeting, Achter 't Veer 20, 4191 AD Geldermalsen
Datum: woensdag 13 oktober 2021
Aanvang: 20.00 uur, na de algemene ledenvergadering (start 19.30 uur)
Entree voor de lezing: gratis voor leden, niet-leden € 3,50