Snoeicursus fruitbomen

Gerard van Leeuwen geeft zaterdag 16 november een snoeicursus fruitbomen. Gerard van Leeuwen is o.a. oud-fruitteeltvoorlichter en oud-praktijkleraar bij de Fruitteeltvakschool. Zowel theoretisch als praktisch geeft Gerard uitleg over snoeien en snoeigereedschap, het herkennen van ziektes en het bestrijden ervan.

De cursus is bedoeld voor leden die meer willen weten over het onderhoud van hun fruitbomen en dat zelf willen uitvoeren. Vorig jaar (zie foto) heeft Gerard al een eerste cursus gegeven en dit jaar zullen de deelnemers meer praktijk krijgen, dus zelf doen en tussendoor geeft Gerard allerlei uitleg.

Neem je eigen (scherpe) snoeischaar en/of takkenzaag mee, zodat je zelf het geleerde kunt oefenen.

Aanvang: 9:30 uur inloop (koffie/thee en iets lekkers) en start om 10:00 uur en zal tot ca. 12:30 uur duren.
Kosten: leden € 7,50 per persoon, niet-leden € 10,00 per persoon.
Locatie: Inge en Anjo Steen, Achterweg 59, 4156 AB Rumpt

Aanmelden: uiterlijk 14 november bij de activiteitencommissie : Inge Steen (0345-683246) of Marloes Noodelijk (0345-682086) of via info(at)west-betuwe.groei.nl

Het maximum aantal deelnemers is 20,  vol = vol