Festival Gardenista een jaar uitgesteld

Het Gardenista-team heeft, in overleg met het Landelijk Bestuur, besloten om het groene festival dat van 13 t/m 17 mei 2020 zou plaatsvinden op de historische buitenplaats Den Alerdinck niet door te laten gaan. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus COVID-19 kunnen we niet anders dan het evenement uitstellen naar volgend jaar.

Inmiddels is het nieuws doorgegeven aan de betrokken instanties, de vele vrijwilligers, de deelnemers aan de wedstrijden en de kwekers en andere standhouders. Het is natuurlijk een enorme teleurstelling voor iedereen die zich heeft ingezet voor deze editie, maar na even flink slikken zal de energie worden gericht op het komende jaar. De datum daarvoor is al bekend: de eerstvolgende editie van Gardenista staat gepland voor 26 t/m 30 mei 2021.

Zie voor meer informatie www.gardenista.nl. Voor vragen kan je ook mailen naar info(at)gardenista.nl.

Ga je ook mee naar Gardenista? GAAT NIET DOOR

De Tuinreisclub organiseert op vrijdag 15 mei een busreis naar het Groei & Bloei Evenement Gardenista.
Dit groene festival vindt plaats op de Havezate Den Alerdinck in Laag Zuthem bij Zwolle. Hier is nog meer ruimte om kwekers een plek te geven, showtuinen aan te leggen, bloemschikactiviteiten te organiseren, demonstraties en workshops te organiseren en héél veel enthousiaste tuinliefhebbers te ontvangen dan op de locatie van vorig jaar.
In het maart-nummer van het tijdschrift Groei & Bloei is een heel artikel gewijd aan Gardenista.

Zin om een dag gezellig rond te struinen op dit evenement, je te laten verwennen met lekkernijen en prachtige planten en tuinspullen te scoren?
Reserveer dan snel uw plek in de bus!

Reisdatum: vrijdag 15 mei 2020

Prijs: € 29,50 p.p. Dit is inclusief entree en een kopje koffie met iets lekkers op de heenweg, bent u uit en thuis. Het verblijf zal ca 4,5 uur zijn op het evenement.

Opstapplaatsen:

• 08.30 Burg. Roozeveld van de Venlaan Geldermalsen (= achterzijde NS station)
  • 08.55 carpoolplaats Walenhoekseweg Ochten (nabij McDonald's)
  • 09. 30 carpoolplaats Planken Wambuis Amsterdamseweg/N224 Arnhem (nabij het kruispunt bij de A12

Aanmelden en betalen kan via de website  https://www.tuinreisclub.nl/product-page/dagtocht-gardenista