West-Betuwe

Datum: 23 april 2022, zaterdag
Activiteit: Plantjesmarkt
Locatie: Gereformeerde kerk, ds R. Lomanlaan 7, 4191 GR Geldermalsen

Om 10.30 uur start de plantjesmarkt, die bestaat uit plantjes die ‘over’ zijn. Hebt u zaailingen of wilt u een plant scheuren, geef dat plantje een potje en neem het mee naar de markt. Voor een klein bedrag worden de plantjes daar te koop gezet en kunt u, als u wilt, voor weinig geld -contant- weer een mooi plantje mee naar huis nemen. Ook bent u zonder een plantje in te brengen welkom. De opbrengst wordt gedoneerd aan Vluchtelingenwerk. Om 12.15 uur is er tijd om groene tuintips uit te wisselen en kunt u samen met andere tuinliefhebbers u zelf meegebrachte boterham eten. Voor soep, koffie, thee en limonade wordt gezorgd.

Om 13.00 uur zal Yolanda de Vlugt een lezing houden. Yolanda is herborist en zal vertellen over planten die in de bijbel al genoemd worden. Een aantal daarvan zijn kruiden, die zal ze extra in het zonnetje zetten.
Voor de lezing, die om en nabij een uur zal duren, wordt een bijdrage gevraagd van € 2,50 (contant). Ook dit wordt gedoneerd aan Vluchtelingenwerk. Alle activiteiten zijn los van elkaar te bezoeken.

U bent van harte welkom!